Hos matilda i norrköping!!

Kom i torsdags till Norrköping sent på kvällen. Där bor min bästa polare Matilda, vi har hängt ihop ända sen jag kom till Sverige, då jag var 4 år. Idag har vi varit på stan från 11-17 och jag har shoppat ett par vrålsnygga byxor på Carlings. Självklart gick vi in på New Yorker och jag köpte en assnygg tröja och t-shirt. Vi spelade wii (Guitar Heo och Rayman) Fett kul!! Hon har också två katter (usch är allergisk) och två assöta råttor (Astrid och Berit). På söndag åker jag hem men innan dess så har jag lovat att bjuda henne på semla.

Tack för att ni läser!

//JJ

And the Oscars goes to....

 
Ja vad kan man säga? Det här var en gala fylld med känslor, glädje men även sorg över saknaden av en stor skådespelare, Heath Ledger. Han fick pris för bästa manliga biroll vilket var helt rätt. Det var väldigt vackert när familjen höll tal och man fick se alla stjärnor få svårt att svälja och bli tårögda. Jag älskade skämtet som Halle Berry och den andra skäggiga snubben gjorde. Skrattade gott åt det. "Slumdig Millionaire" tog hem hela kalaset mn även "The curious life of Benjamin Button" hade många nomineringar. Jag tyckte att det var otippat att Sean Penn fick priset för "Bästa manliga skådespelare". hade satsat på Mickey Rourke eller Brad Pitt. Jag måste säga att det här var den bästa galan jag sett!

Tack för att ni läser!

//JJ

Oscarsgala!!!

Jippi!! Ikväll är det oscarsgalan....självklart ska jag sitta uppe och titta, heath ledger kan få pris för bästa manliga biroll postumt för sin roll som Jokern i Batman the dark knight. Jag ser fram emot denna natt då flera andra bra skådisar och filmer kan bli nominerade. En dag hoppas jag att jag själv kommer att få stå där och avge ett tacktal!

Tack för ni läser!

//JJ

"Michael Jackson" och Melodifestival

Idag på alla hjärtans dag så va jag hos min kusin som fyllde 40år. Fick god mat och det var trevligt, jag fick även veta att en som var gäst hette Michael.....Jackson. Han kom från Sydafrika och var vit...trodde inte mina öron när jag fick veta att han hette just Jackson i efternamn. Så jag skämtade med att jag hade träffat MJ haha!

Melodifestivalen andra deltävling i Skellefteå, vad har hänt?? Melodifestivalen är inte roligt längre...det handlar ju bara om att rösta 4ggr eller nåt. Det är uttjatat och tråkiga bidrag, förut så tyckte jag att det var kul med Melodifestival men nu vete sjutton. Jag tyckte att Coffe N' Beans var bra och Måns Zelmerlöw, resten kan ju fara åt *******. Thomas G:son är ALLTID med och jag har börjat tröttna på det och att alla låtar låter lika....Någon som håller med eller hatar för det jag sa nyss?

Tack för att ni läser!

//JJ

YES!!!

Jag är så jävla lycklig just nu! Jag är ganska kort och 19år, så därför har jag alltid varit extremt orolig över att jag inte skulle kunna ta körkort. Men pappa och jag var dit för att prata och damen som tog emot oss sa att det fanns en speciell kudde, en kilkudde tror jag att hon sa. I alla fall så skulle jag sitta på den i förarsätet....naturligtvis fanns det inga övningsbilar vi kunde testa i så då fick jag prova i pappas bil. Vi fick justera lite i bilen, dra fram sätet närmare ratten och ställa om ryggstödet. Men det fungerade! Jag har aldrig suttit så bra i en bil så som jag gjorde då...jag såg över ratten och kunde lugnt och avslappant trycka i kopplingen utan att behöva sträcka på mig...nu låter det som om jag vore värsta dvärgen men jag är faktiskt bara 1.46...men jag blev fan lycklig över detta!!

Tack för att ni läser!

//JJ

bland balklänningar och Ikea

Igår (Lördag) så var jag i västerås för att leta efter balklänning till studenten. Jag hade planerat att ha en ljusgrön klänning på mig eftersom jag har gröna ögon och gillar grönt. Tyvärr så var längden alldeles för stort så att dom inte kunde sy upp den. Jag blev naturligtvis lite besviken men tänkte då att jag skulle prova en lila. Men det fanns bara klänningar som man var tvungen att köpa vilket man inte har lust till. Till sist så såg jag en rosa klänning som var söt prova den och den satt jättebra, vi hyrde den! Hittade även en studentklänning som var vit med scart tyll under...även den var jättesöt som mamma var jättegullig och köpte åt mig.

Var även på Ikea...mamma köpte lite startkapital till mig tills jag ska flytta. Finns ju en anledning till att man bara är på Ikea max en gång om året: Jag höll på att få panik! Folk trängdes och hade bråttom och ungarna....alla ungar fy fan säger jag bara! Men i alla fall jag fick ett set med olika tallrikar, vinglas och massa annat. Så jag är jättenöjd!

Tack för att ni läser!

//JJ

The Clique

Jag såg en film igår som hette The Clique. Ja vad kan man säga om den...det var en typisk ungdomsfilm/highschool film. det handlade om hur en rik och mycket bortskämd tjej måste bo tillsammans med en helt vanlig svensson familj. Den nya tjejen heter Claire och gör allt för att Massie ska tycka om henne, men Massie förpestar Claires tillvaro. Massie umgås med ett par andra rika och bortskämda tjejer och dom är inte särskilt klyftiga nån av dom. Claire gör så att Massie får dåligt rykte för att själv bli populär...(hon har tidigare flirtat med en kille som Massie är skitkär i).

Detta koncept rik tjej möter en vanlig svensson och hatar det har använt många MÅNGA gånger. Jag tycker det är lite uttjatat vid det här laget men jag tyckte ändå att den var sevärd. Fanns lite roliga situationer och man kunde inte låta bli att tycka synd om Claire. Men tjejerna såg äldre ut än 12, jag trodde att dom var 14 åtminstone....

Mitt betyg?: 2 av fem plus

Tack för att ni läser!

//JJ

Dunskandalen

Såg ett inslag på nyheterna om gässen som plockas levande. Det var det värsta jag har sett, gässen skrek för att de pinades och flera gäss hade sår efteråt. Jag mådde fruktansvärt dåligt efter det här, jag förstår inte varför gässen ska plockas levande? Och att man inte har uppmärksammat detta förrän nu?! Jag ska aldrig mer köpa något med dun om det är så att gässen får lida för det. Tänk er själva, ni som gör detta på gässen i världen. Skulle ni vilja att någon slet av er håret medan ni levde för att tjäna pengar på det?! Nej jag tror inte ni vill det, men då kanske ni kan tänka er hur det känns för en stackars gås?


Tack för att ni läser!

//JJ

Lock i örat...

Igår kväll låg jag och lyssnade på min mp3. Plötsligt tyckte jag att det blev helt tyst i ena hörluren, trodde att den hade gått sönder men när jag prova den på andra örat fanns det ljud. Upptäckte sen att jag hade fått lock i örat och att det inte gick över...jobbigt att inte kunna uppfatta allt fölk säger utan måste säga va? hela tiden. Ska åtgärda det imorgon kväll...

Tack för att ni läser!

//JJ

Mitt hår-En katastrof

På torsdag ska jag till frissan. Gud vad jag längtar, det kommer bli snyggare men mina problem med håret kommer inte att försvinna. Mitt hår påminner lite om hästtagel, eftersom mina hårstrån är så grova och tjocka så är håret alltid strävt. Jag lider av mjäll så jag måste alltid använda mjäll schampo (inte Head & Shoulders, funkar inte). Mitt mjäll schampo köper jag hos någon frisör. Fördelen med det är att produkten verkligen fungerar men nackdelen är att schampot inte luktar nå gott. Så...jag använder ett vanligt schampo först (Elvital soft curls) och sen mjäll schampot. Sen har jag inpackning och låter det verka några minuter.Resultatet? Håret är fint i två dagar sen tycker jag att det ser fruktansvärt ut, tjockt och lockigt och strävt.

Så min fråga är: Vad ska jag göra för att mitt hår ska bli mjukt och fint?

Tack för att ni läser

//JJ

RSS 2.0