11 September 2010

Idag fyller min bästaste vän Matilda Eklund 22 år. Det ska bli så kul att få träffa henne här i Nice i Oktober. Ser verkligen fram emot det.  <a href="http://www.bloglovin.com/blog/594111/moviejj?claim=6h3p2qpqs2r">Följ min blogg med bloglovin</a>

Tack för att ni läser!

//Jelena

11 September 2010

Eftersom vi har drabbats av bedbugs i lägenheten har vi fått uthärda äcklig lukt från lägenheten efter att anticimex firman varit där och besprutat rummen. I natt tvättade jag mina kläder (en del) och steg upp 05.10 för att tvätta lite till, ytterliggare en tvätt väntar och då ska lakan och sånt tvättas. Jag hoppas att ohyran kommer att vara borta för gott, men veckan har varit väldigt kul...vi var på en utflykt till Antibes och gick på ett Picasso museum samt såg flera häftiga lyx yachtar, vill ha en sån i framtiden...Ikväll ska man återigen slå klackarna i taket då en klasskompis fyller år det ska bli jävligt kul. Just nu är jag alldeles för trött på att göra vettiga saker så det blir lite chill.

Tack för att ni läser!

//Jelena

30 augusti 2010

Efter att ha installerat sig halvt i nya lägenheten var det dags att bege sig till skolan för att få information om kurser och annat. Läraren Nicole var väldigt trevlig och berättade om olika ställen i Nice där man kunde handla lite smått och gott. Hon visade också hur man skulle undvika att bli bestulen. På kvällen var det dags för utgång igen, vi gick till en klubb som hette Wayn'es och där man bokstavligt talat dansade på borden...golvet va sjöblött av utspillda drinkar m.m. så det var inte så trevligt. Men livebandet var bra och även krogen i sig...kom hem vid 02.00 på natten och stupade i sängen.

Tack för att ni läser!

//JJ

29 augusti 2010

02.45 lämnade jag lilla Krylbo för att bege mig till Arlanda. I bilen hade jag sällskap av min pappa och farfar samt min älskade hund Bianca. Incheckningen på Arlanda gick väldigt lätt och bra, men jag blev lite för nervös och stirrig när jag skulle lämna in handbagaget så jag höll på att glömma mitt bälte. Som tur var såg pappa det och ropa på mig. 06.35 avgick planet till Nice och på flygplanet satt jag bredvid ett jätte trevligt franskt par, kvinnan gav sin adress, nummer och mail adress och jag fick goda råd över vad Nice kunde erbjuda både matväg och underhållning. När jag anlände till Nice tog jag och Hanna en taxi till vår gemensamma lägenhet, där träffade vi vår hyresvärd Nicolas Caron. Han gick igenom hur ugn och annat fungerade. Senare dök Josefine och Fannie upp och vi började umgås. Senare på kvällen var det utgång med resten av våra klasskamrater, mycket trevligt!

Tack för att ni läser!

//Jelena

RSS 2.0