Hoppla!

Alltså ja va ute å red för någon dag sen. Ja trodde ärligt att ja hade slutat tycka om att rida men fan när ja väl satt där på min höga häst så trivdes ja. Men de enda som kändes lite genant var att ja var tvungen att stiga opp på en stol för att komma upp på ryggen. Detta låter ju lite kul fast va gör man åt situationen? Ja trava helt själv å eftersom ja inte e alldeles van så hoppa ja okontrollerat när ja trava, men hästen led inte va de som tur va

black or white

sitter här och lyssnar på Michael Jackson, Black or white.....hans ord tilltalar mig: it doesn't really matter if you're black or white. Det får mig att tänka på all diskriminering som sker över hela världen...man får höra att man är svartskalle, blatte å inte duger för att man har en annan hudfärg eller utövar en annan religion. Jag är själv inte svensk, utan ryska och ja har blivit diskriminerad både av folk i min klass och vakter på krogen....ja frågar bara de som diskriminerar: va i helvete lider ni av?!

Hollywood VS Bollywood

Alltså, jag älskar nya kulturer inom allt. Jag vill veta allt....detsamma gäller filmer. Jag älskar att köpa filmer å titta på dom å sen kolla på extra materialet bara för att se hur dom görs. Jag tittar ju mest på hollywood filmer och ja gillar särskilt såna som e sannings baserade. Jag är en typisk tjej, gillar romantiska, lite sorgliga dramer. Något annat ja har blivit fäst vid är bollywood filmer (Ni vet dom här häftiga indiska filmerna). Jag älskar allt i såna, dansen, den traditionella berättelsen om olycklig/förbjuden kärlek, å ett annat plus är ju när skådespelarna e snygga. Jag kollar inte på film om den inte har en bra handling eller någon snygg skådis. Jag tycker att filmen blir mer intressant när de e typ Johnny Depp som spelar för han e så in i helvete snygg!!

RSS 2.0