Om mig...

Jag tänkte berätta lite om mig själv. Jag heter Jelena Johansson och är 19 år. Föddes i S:t Petersburg, Ryssland. Adopterades till Sverige när jag var 4 år gammal. Jag växte upp i Dalarna och bor fortfarande där. Nu har jag bott i Sverige drygt 15 år och talar felfri svenska. Om jag skulle berätta vad jag mest gillar hos mig är det mitt hår och ögon. Många människor har påpekat eller frågat om jag kommer från Asien, (vilket jag inte gör). Som barn var jag väldigt trygg och lugn, men också väldigt naiv för jag trodde att alla var snälla. Jag fick senare erfara at så var inte fallet, jag har blivit mobbad hela mitt liv och fick VÄLDIGT dåligt självförtroende och självkänsla.

Nu på senare år har jag byggt upp det men jag har ärren kvar och jag kommer aldrig att glömma hur falska vissa människor kan vara. Jag är omtyckt och men har inte många vänner men dom vänner jag har är väldigt lojala och jag värdesätter dom högt! Jag är en glad, omtyckt tjej och full av liv. Älskar att umgås med vänner och bara ha kul i livet!

Tack för att ni läser!

//JJ

J'adore France!!



Längtar till april, för då ska jag och några från min klass åka till Frankrike!! Vi ska åka till Marseille där det är en teaterfestival. Vi ska sätta upp "Fame- The Musical". Vi har satt upp den tidigare på vår skola men ska sätta upp den en gång till fast nu på engelska. Jag älskar min roll "Joe Vegas", en kaxig kille som e svag för snygga tjejer. Tyvärr så gillar ingen honom haha...kul ska det bli i alla fall ochjag får dessutom damma av min franska som är lite ringrostig.

Tack för att ni läser!

//JJ 

Bytte till kortare stav

Äntligen har man tagit ur sin läkstav från tungan och fixat till en kortare...sandras pojkvän hjälpte mig. Gissa om det var lite otäckt när han skruva loss den med en tång. Men nu är den i och det känns så skönt...hmm nu har sandra åkt så nu känns det tomt utan henne. Dagen har gått så jävla fort, det känns som om man inte har hunnit med någonting. Har lite funderingar på om det finns något jobb som omslagsmodell eller liknande??

Tack för att ni läser

//JJ

Blogg makeover

Nu har jag gjort om min blogg. Eller sandra gjorde det åt mig XD. Blev skitnöjd...bra musik fick jag med också. Sandra sov över i natt så vi snacka lite innan vi skulle sova men jag somnade efter ett tag. Sandra ska åka hem snart och jag tror jag ska spela lite sims, eller knarka Nip/Tuck...

Tack för att ni läser

//JJ

Happy Friday!

Idag har det varit en intensiv dag. Hade italienska och teater princip hela dagen...sandra kom och vi åt god mat med förrätt, huvudrätt och efterätt (den var inge god). Mamma hade gjort allt för hennes karl skulle komma på besök. Åt semla till efterätt. Sen va sandras syrra här ich vi gick ner på stan för hon skulle köpa sig en pizza, hennes kille kom han va astrevlig...Sandra hade först tänkt sova över vilket jag blev jätteglad, men sen ångra hon sig och sa att hon skulle städa sitt rum. När hon såg att jag blev lite besviken så sa hon att hon kunde skjuta upp städningen till söndag, jag blev GLAD! XD. Så denna dag har varit helt perfekt...

Tack för att ni läser!

//JJ

urk!

Är i skolan och bara sitter eftersom jag inte kan göra ngt vettigt, skrivaren funkar inte. Var på dansföreställning som var in i helvete bra (dom hade med pirates låt). E trött och seg vill bara hem och sova...ska ner till stan eventuellt imorrn å äta semla för fjärde gången, fan va fet ja känner mig. E ju ganska glad över att Obama blev president så nu kanske de blir lite ordning i världen.


I had a dream

Sitter här vid datorn och dricker te, när jag kommer ihåg att jag hade en väldigt underlig dröm som jag bara måste skriva ner haha xD

Det hela började med att jag var i Sthlm för att hälsa på min storebror Jocke (han bor inte ens i Sthlm, utan i Östhammar) I alla fall så hittade jag inte tillbaka till hans lägenhet, så jag gick ner på stan. Går mot plattan och ser att man har öppnat ett nytt litet café, jag går in och märker att det är en affär/café med choklad. Dom sålde special tillverkad choklad från Schweiz och gjorde jättefina saker....men gissa om det var dyrt! Nåväl ja går in i entrén och halkar så illa att jag slirar ner för golvet och har ner en hylla med dyr choklad. Folk slutar upp med det dom gör och börjar stirra, sedan kom ägaren och utbrister: Vad i...vad håller du på med?! Såklart började jag tjuta och förklarade att jag hade halkat på det hala golvet...när jag berättat klart är jag naturligtvis livrädd för att jag måste betala för all choklad jag sabbat. Men ägaren bara ler och säger sedan att han kan bjuda på det hela och att det inte gjorde ngt. Som plåster på såren fick jag en liten chokladbit som jag snällt åt upp, vilket jag inte skulle ha gjort! För i samma stund som jag hade svalt sista biten så började allt snurra.

Det snurra och snurra och det ville inte sluta. Jag blev yr och försökte gå men det gick väldigt vingligt. Till slut när jag hittat ut från cafét så ser ja en annan affär där det står "Disney" (Har en förkärlek för disney prylar). Jag vinglar in och ser att dom har en hel hylla med bara spel och filmer tillverkat av disney. Men jag ramlar och råkar ha ner några filmer, hör ägaren svära: "Jävlar om det är en full 14-åring igen" Han kommer in och ser mig ligga på golvet. "Du vad fan gör du?" säger han och spänner blicken i mig. Än en gång förklarar jag som det är men han lyssnar inte. "Hur mkt har du druckit för jag tror du är ganska full". Förklarar att jag inte har druckit en droppe utan att jag blev snurrig av chokladen om jag åt på det nya stället. Försöker resa mig men faller då bakåt eftersom det snurrar. "Hmm...inte full, jag tror vad jag vill om den saken" Säger ägaren. "Men jag är nykter säger jag ju!" Säger jag förtvivlat. Ägaren suckar och säger att antingen ringer han polisen eller så måste jag göra ett pissprov hos honom. Jag protesterar, vafan jag vill ju inte göra ngt pissprov ja e ju inte full.

När han förstår att han inte kommer någonvart med mig så ringer han polisen. När polisen kommer så pratar dom med gubben, men dom frågar inte mig någonting om vad som hände...de sätter på mig handklovar, men på ngt jävla vis så e ja för smal så jag lyckas ta mig ur dom. jag börjar springa och skriker: Jag är inte full! Poliserna svär och brottar ner mig, och sätter på mig nylon rep som jag också lyckas ta mig ur...då häller den manliga polisen någon slags soppa på mina händer och sätter på gasbinda. Jag stirrar på honom och frågar va fan han sysslar med. Den kvinnliga polisen säger: det är för att den ska sitta bättre med handklovarna. Dom går iväg med mig och sedan vaknade jag.

Störd dröm eller vad?!

tack för att ni läser


Borstj- Rysk rödbetsoppa!!

Just nu är jag världens lyckligaste, min vän Lesya från Ryssland är på besök. Hon är 24år och talar jättebra svenska. Jag bad henne att hon skulle göra borstj, det är en delikatess och nyttig. Hon sa att hon kunde göra den...vi gjorde den idag men vi råkade göra jättemkt soppa! När det var klart så insåg vi att vi hade gjort minst 10port xD. Men vi åt så gott vi kunde även om de blev kvar 4-5port. Lesya sa att man är "typisk" ryska om man älskar soppa vilket jag gör.

Jag fick även 2 presenter av Lesya, Dima Bilan nya skiva (Eurovisionvinnare!) och choklad som var asgod! Omslagspappret var jättehäftigt...det stod Gott nytt år på ryska så jag spara den. Hon har lärt mig massa ord men vi får se om jag kommer ihåg allt haha ^^

Tack för att ni läser!
 


RSS 2.0