I natt åker jag till Frankrike!

Japp ni såg rätt, i natt klockan 04.39 avgår tåget från Krylbo till Arlana och därefter åker vi flyg till München och repar på flygplatsen. Så nu ska jag till och packa och jag hoppas verkligen att jag får med mig allt. Det ska bli såå kul!! Första dagen ska jag shoppa till mig och mina underbara vänner!

Tack för att ni läser!

//JJ

Snart bär det av till Marseille!

Äntligen! Nu är det inte långt kvar innan man drar iväg till Frankrike. Idag så var vi på teatern och övade från klockan 10-16.30. Det var kul men väldigt intensivt och dagen kändes lång eftersom man var tvungen att göra om scenen innan den satt. Min "Joe" karaktär är skoj att spela men det jobbigaste med honom är att man måste komma ihåg att ha spansk brytning när man talar engelska och att man måste göra så tokiga grejer. Men jg älskar karaktären för vi är så lika på många sätt. Jag har också en tendens att vara helt uflippad, jag bryr mig inte om om jag gör bort mig utan tar det med ro.
Vi fick tider när tåget skulle åka och när flygen skulle åka. Vi måste byta flyg i München. Jag blev lite nervös över detta för jag har aldrig bytt flyg när jag har flygit.

Tack för att ni läser!

//JJ


Gud vad jobbig hon e!!

Idag på teatern så skulle vi repa på pjäsen "Fame-The Musical." Alla var där utom dansarna, och vi tänkte att dom skulle dyka upp vid ett eftersom vi hade sagt så. Medan vi vänta så gick jag ner till "Studion" där jag har matte för att få veta mitt provresultat (FICK VG!) Tror du inte att ja träffar två av dansarna i studion?? Blev lite paff och frågade när dom hade tänkt att dyka upp på teatern...då svarar den ena: "Men vi ska inte till teatern idag" Jag ba: "Nehe?? För ni sa till oss att ni skulle komma vid 1" Men hon fortsatte och sa att hon hade skolarbete att göra och att vi ändå bara skulle prova kläder. Jag blev rejält sur på henne och hon frågade varför. Jag förklarade för henne att alla satt och vänta på henne och dansarna på teatern. Men hon svarade: "Men vi sa till er igår att vi inte skulle vara på teatern idag...dummer!" ALLTSÅ GUD VA TRÖTT JAG ÄR PÅ HENNES ATTITYD!!! Jag gick därifrån för jag orkade inte slösa mer energi på henne. Gissa om de andra på teatern blev sura....

Tack för att ni läser!

//JJ 


Vad ska man plugga till??

Idag så var det några högskolor som var på vår skola, bl.a. så var Högskolan Dalarna där och berätta om deras högskola. Jag och min kompis sandra tyckte att det lät intressant och nu har vi börjat funderat på om vi ska börja plugga i falun. Vilket då leder oss till nästa fråga, Vad ska man plugga till? Jag har tänkt att söka in på en KY-utbildning som läkarsekreterare. Men om jag inte kommer in så har jag ingen susning om vad jag vill syssla med. Språk ligger mig varmt om hjärtat och jag vill gärna lära mig ryska haha. Men som sagt man har lite beslutsångest....

Tack för att ni läser!

//JJ

Hair!!

Igår var jag och kolla på Hair på min skola. Det var 2:orna som spelade upp den och det var mycket musik och jättebra sånginsatser. Jag blev helt såld på killen, Buzz, han som spelade Berger. Sammanlagt så tittade jag på musikalen 4ggr hehe och nu sitter jag och nynnar på låtar som dom spelade. Det blev lite missöden på en del föreställningar men den var rolig som fan. Särskilt när han som spelade Claude klädde av sig. Så nu håller jag på att ladda ner filmen och lyssnar på låtarna...haha jag vet jag är besatt!

Tack för att ni läser!

//JJ

JAG LYCKADES!!!

Yes!!!! Igår fick jag tips av en sida där man kunde få tag i biljetter. Visserligen var dom dyrare, fick pröjsa 2515kr för en biljett. Jag ville ju ha två men var tvungen att spara eftersom jag har annat som jag måste ha pengar till! I alla fall 7 Jan bär det förhoppningsvis av till London till O2 arenan och se Michael Jackson-The King Of Pop LIVE!!! Jag hoppas verkligen att allt går vägen och att jag får biljetten. Men gissa om jag är lycklig. Tyvärr så blev jag väldigt nervös strax efter jag hade betalat biljetten, närmast panikslagen. Jag tänkte: Vad har jag gjort? Tänk om sidan inte är seriös! Men den verkar helt säker.

See You In London Michael!

//Love JJ

Tack för att ni läser!

NEJ NEJ NEJ!!!!

Jag är så jävla ledsen just nu!! Jag fick inga biljetter! I morse så hade jag kunnat fått om inte datasystemet hade kraschat...försökte igen men kom inte ens in på sidan och jag fick lov att prova flera gånger att bara komma in. Naturligtvis när jag stod i kö så fick jag lov att vänta 15min eller mer....jo visst efter 1 tim så kom jag vidare men då fanns deet såklart inga platser!! GAAH!!!! Jag har gråtit hela dagen och nu är biljetterna slut! Jag kommer aldrig bli glad igen....

Tack för att ni läser!

//JJ

Michael Jackson-This is it Tour!!

Yes! Äntligen har det hänt, det jag har väntat på! MJ ger sig ut på konsert....i London i juli. Tyvärr så är det en avskedsturné :( men jag ska till varje pris dit! Han ger 10 konserter och biljetter släpps på fredag! Jag gör vad som helst för att få tag i två biljetter för jag älskar verkligen honom! Intresset är rekordstort och enligt BBC så har över 1milj visat intresse....med facit i handen så kommer jag att ha minimala chanser att få tag i biljetter men som sagt jag ska fan försöka även om jag dör på kuppen. Nej nu överdrev jag lite men jag ska ge allt med andra ord!


Tack för att ni läser

//JJ

RSS 2.0