Vilken jul!

Jaha då har det varir julafton....det bästa var att min bror kom å fira jul. fick en fet kokbok som ja ville ha, pappa ocj hag fick en varsin mugg och han öppna sin och då stod de "farfar" på den...han ba: "farfar? de måste va fel ja e ju inte farfar" Min bror ba: "inte än..."och flina lite. Pappa förstod och började gråta av lycka och ja ba: vafan faster, ska ja bli faster seriöst? haha visst ja blev glad men ja har ju så svårt de här med ungar, gillar ju inte dom men ja antar att ja får lära mig. 

jaha de va de...."julafton" hos mamma...

ännu en dag som flugit bort...har nyss diskat fy fan säger ja bara. Värsta berget...hade ju min moster å hennes karl på besök så vi va 5st...fick diska typ:

5 förätts tallrikar
5 huvudrättstallrikar
hur jävla många bestick som helst plus en massa glas
kastruller
kaffekoppar
assietter m.m.

ja ni förstår ju vilket jävla jobb de va...tro inte att ja gjorde detta gratis..nej du ja begärde pengar för det hela vilket min mamma gick med på. Måste medge att ja fick lite hjälp, mamma torka lite tallrikar...men annars tyckte ja att ja va duktig. Visst ja klaga lite men som sagt ja gör allt för pengar, iaf nästan :D
 



 


"Julafton" hos morsan

Vaknade för en timme sen...kunde inte sova eftersom mamma och hennes kille höll på att skramla i köket. Idag ska vi fira julafton eftersom ja inte e hos mamma när det är riktiga julatfon. Så ja fick öppna paket :D det här fick jag:

Godis
Örhängen
Håltagare för papper
Krokställning (Hänga nycklar m.m.)
En scarf
små Förvaringsboxar
Choklad
Glas
Tofflor
Klänning (Sen tidigare)

Fick mkt trots att ja trodde att det skulle bli lite. Så jag e nöjd...ja gav mamma Amanda Jenssens nya skiva "Killing my darlings". Hon blev glad men blev förvånad över att ja inte hade bränt den (sa att jag skulle fixa egen) Men ja orka fan inte de:D

Kommer skriva senare...


Prison break!!

Blev så lycklig när ja fick se att avsnitt 15 säsong 4 av prison brek fanns ute. Håller på att ladda ner nu, men ja e så jävla ledsen över att de bara e ETT avsnitt kvar!!! fy fan de får inte ta slut...va ska man då kolla och dregla på??? Men ja älskar dig michael scofield!!


prison break!!

Soon christmas!!




Äntligen så fick man sluta skolan...det var julshow där lärarna uppträdde, mitt i förestälningen blev det pinsamt för de skulle visa en video som dom hade gjort med bilder och en berättarröst. Självklart råkade dom dra ut sladden så rösten försvann så man bara fick se bilder. Istället för att pausa bilderna så fortsatte dom och lärarna försökte lösa problemet. Detta resulterade i  att en del elever började gapa och så...men det hela slutade bra även om vi inte fick höra handlingen.
När ja kom hem så var ja trött som fan. Vresig som fan och ja gick och la mig. somna efter en stund och bianca (hund) låg bredvid mig och snarka xD.

Har duschat och tvättat håret och väntar på att min film ska ladda klart. Snart e de julafton!!!

Fun fun

Tjoo! Idag har det varit en bra dag, gjorde ett prov i matte som kändes bra...tror ja klarar de. Sandra ska sova här ÄNTLIGEN!! denna gång ska ja inte sumpa de. Alex va me mig vi kolla på sunes sommar, klassiker! Sandra somna efter 2min...hur fan kan man somna efter bara 2min?? Saknar daniel! Hoppas han vill träffas för ja e galen i honom...trevligare typ har ja fan inte träffat! i för sig han va full men han va söt dan efter trots att ja spydde ner hans finbyxor och vita gucci skärp (!)

Tack för att ni läser!


Ångest...

Helgen blev inte som ja hade tänkt mig. Jag blev alldeles för full och började gråta och dessutom så gjorde ja så att min älskade vän sandra inte ville sova hos mig. Jag förstod inte då när ja va snorfull varför men idag så fatta ja ju. Har sån jävla ångest hela tiden, det känns som att ja inte räcker till, som att allt ja gör saknar betydelse och värde. Jag borde kanske snacka me nån psykolog men ja pallar fan inte...det spelar ingen roll om ja gör de för förr eller senare får man skit av sina föräldrar. Jag e bara så ledsen och mina vänner förösker hjäpa och förstå vilket ja uppskattar väldigt mkt, annars hade ja nog inte funnits idag...jag antar att ja inte e så lätt att ha att göra med.


Tack för att ni läser!  

RSS 2.0